Microdermabrasie

Ik ben sinds kort begonnen met een nieuwe huidverbeterende behandeling in mijn salon in Rotterdam. Namelijk microdermabrasie van Reviderm. Ofwel huidverjonging.

Reviderm microdermabrasie is de oplossing om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Alleen een gezonde huid heeft een natuurlijke mooie uitstraling!

Reviderm microdermabrasie - Effectieve huidverjonging
Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit van de huid. Dit als gevolg van invloeden van buitenaf maar ook als gevolg van de gekozen levensstijl. Stress, roken, alcohol en voeding hebben allemaal effect op de gezondheid van de huid. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden met microdermabrasie. Dit is de allernieuwste behandelmethode voor huidvernieuwing. Ultrasound versterkt deze methode. Dankzij deze behandeling krijgt uw huid haar frisse en jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Ook wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid ‘afgeslepen’. Ultrasound geluidsgolven brengen de actieve werkstoffen dieper in de onderste lagen van de huid. Na een microdermabrasie met ultrasound behandeling ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

Hoe verloopt een microdermabrasie-behandeling?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12–15 behandelingen in kuurverband nodig. De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen.

Wat doet microdermabrasie voor uw huid?

Het systeem van microdermabrasie is de combinatie van producten en technologie.

 

Reviderm microdermabrasie is geschikt voor het behandelen van onder andere:

  •  Huidverbetering en anti-agingh
  •  Beschadigde huid door licht en zon
  •  Pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken
  •  Littekens op gezicht en lichaam
  •  Onzuiverheden en acne
  •  Lichaamsbehandeling-striae en cellulite
  •  Voor- en nabehandeling van inspuitingen
  •  Rokershuid

Kom langs!

Ik zie u graag tegemoet in mijn salon in Rotterdam voor deze heerlijke en ontspannende behandeling. Mocht u nog vragen hebben over mijn behandeling voor huidverjonging, schroom dan niet en neem contact met mij op!