Hoe tevreden bent u over de service bij Sunita beautycenter?

Bekijk resultaten
Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reacties

Nazima
8 dagen geleden

Vriendelijke dame, legt heel goed uit tijdens gezichtsbehandeling, wat ze allemaal aan het doen is.
Zeer tevreden

Ishita
een maand geleden

Ik heb nu al 5 laserbehandelingen gehad en ben superblij met de resultaten! Ook de gezichtsbehandelingen helpen mij echt. My go to place in Rotterdam!😍

Vitalija
een maand geleden

Ik heb voor de tweede keer een laserbehandeling gehad. Eindelijk een laserbehandeling die effectief is! Ik merk dit aan de hand van de haargroei, sommige plekken hebben al geen haar en dat al binnen 2 behandelingen! Personeel ook super tof, deskundig en wat ik het allerbelangrijkste vind is eerlijk! Zeker een aanrader!

Romaana
2 maanden geleden

Voor de tweede keer een laserbehandeling gehad voor mijn gehele gezicht. Zeer tevreden en ik zie nu al resultaat. Een aanrader voor ieder van jullie!

Priscilla
2 maanden geleden

Heel goed geholpen door Sunita !! Ik heb mijn gehele benen, schaamstreek en oksels laten laseren en ben er nu al super tevreden mee, ik merk al dat er minder haar terugkomt en dat het haar ook zachter is. Zeker een aanrader echt een top salon !!

Kavita
2 maanden geleden

Nu 2 keer mijn benen laten laseren met de Soprano en nu al heel tevreden met het resultaat. Word ook heel fijn geholpen; personeel is heel vriendelijk. Ga hierna zeker nog andere delen laseren. Dit salon is een aanrader!

Wendy
2 maanden geleden

De eigenaresse is een hele lieve vrouw en haar massages zyn heel goed.ik ben zeer tevreden en ik ga zeker terugkomen ook voor een gezichtsbehandeling.

Kawita
2 maanden geleden

Ik heb eerst een gezichtsbehandeling gehad en dat was echt super goed gedaan. Vooral alle onzuiverheden heel proffesioneel weggehaald. Nu met ontharen bezig, behandeling is goed. Ik raad deze zaak zeker aan en Sunita is ook heel erg goed in wat en hoe ze het doet. Veel ervaring!

Radha
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag geweest voor een luxe gezicht behandeling.prima bevallen.alles wat ze deed en gebruikte vertel ze het.was super goed.zeker een aanrader.

Naima
5 maanden geleden

Gister een massage gehad, heerlijk!! Erg kundige en vriendelijke vrouw. Volgende afspraak meteen geboekt. Een aanrader.

Reactie plaatsen