Hoe tevreden bent u over de service bij Sunita beautycenter?

Bekijk resultaten
Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reacties

Fariba
6 maanden geleden

Een schone en professionele salon en Sunita is een lieve en kundige schoonheidsspecialiste. Ik kan haar zeker aanraden.

Priyanka
6 maanden geleden

Nu 2 maal geweest voor een Soprano behandeling hele gezicht. Hele fijne lieve dame die me erg op mijn gemak stelt. In het verleden een nare IPL ervaring gehad, zij wist me ook goed gerust te stellen dat de Soprano anders is. De behandelingen zelf zijn erg snel voorbij en pijnloos. Ze houdt ook rekening met gevoelige plekjes, maar slaat niets over. Ben heel blij dat ik bij haar salon terecht kan, en mijn reis vanuit utrecht is het helemaal waard!

Fatima zahid
6 maanden geleden

Ik heb nog nooit laser gedaan. Sunita was erg professioneel, behulpzaam en ondersteunend. Ze weet echt waar ze het over heeft en legt je alles uit. Ik ben erg blij met de behandeling.

Bedankt Sunita!

Bianca
6 maanden geleden

Heel tevreden over mijn laserbehandeling. Mooie salon met fijne sfeer. Sunita is een zeer vriendelijk, warm en open persoon en een bezoekje aan de Salon is dan ook altijd erg gezellig. Naast behandelingen zijn er ook fijne verzorgongsproducten en parfums te koop.

Jolanda
een jaar geleden

Een super lieve vrouw, die weet wat ze doet!
Fijne huiselijke uitstraling in de zaak waar je je gelijk thuisvoelt.
Een echte aanrader!

Gauri
een jaar geleden

Ik zie al een verschil met een behandeling. Ik heb nu al 3 gehad en ben zeer tevreden! Sunita en haar dochters zijn echt lief en heel professioneel!

Grace
een jaar geleden

Ik heb nu al 3 behandelingen gehad en zie al zeker resultaat. Ik vind het zo een fijne salon dat ik de laatste keer ook mijn dochter heb meegenomen voor een laserbehandeling van haar oksels. Ze vond het heel eng, maar moest toegeven dat ze er niks van heeft gevoeld. Nog een tevreden klant dus die niet kan wachten op haar volgende behandeling.

Mounia
een jaar geleden

Sunita is een hele vriendelijke dame, met verstand van zaken. Sunita geeft een heldere uitleg over de laserbehandeling en ook tijdens het proces geeft ze stap voor stap aan wat ze aan het doen is. De behandeling zelf is pijnloos en na de behandeling heb ik ook geen vervelende huidreactie gehad. Enkele weken na de behandeling heb ik al duidelijk resultaat gezien.
Dit is voor mij de reden om bij Sunita onder behandeling te blijven. Hier reis ik graag 1,5uur voor. Een dame die verstand van zaken heeft, vriendelijk is en een goede behandeling geeft met goed resultaat!

Sharmila
een jaar geleden

Heel fijne salon met zeer goede hygiëne maatregelen wat in deze tijd heel belangrijk is. Ik ga er met veel plezier heen, je wordt netjes ontvangen zeer gastvrij. Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar. Sunita en haar dochters zijn zeer professioneel en klantvriendelijk. Een echt aanrader voor het laseren!!

Ranita
een jaar geleden

Zeer tevreden met mijn gezichtsbehandeling, Novital deluxe.
Inmiddels ben ik al een keer weer teruggeweest.
Vakkundig precies, zoals het hoort.

Reactie plaatsen