Hoe tevreden bent u over de service bij Sunita beautycenter?

Bekijk resultaten
Rating: 4.5 sterren
8 stemmen

Reacties

E.
10 maanden geleden

Zeer tevreden en zeker een aanrader! De laserontharing werkt echt heel goed, ik merkte na 1 laserbehandeling al een verschil en na 2 behandelingen is er al bijna geen haargroei meer. De praktijk is erg mooi vanbinnen en Sunita is heel vriendelijk. Ze heeft altijd wat lekkers te drinken klaar staan en legt alles goed uit!

Mari
11 maanden geleden

Ik ben heel tevreden over de behandeling met de Soprano laser. Ik heb zelf een donkere huid en had al IPL geprobeerd (met de risico's en erg pijnlijk), maar de Soprano Laser is juist erg geschikt voor een donkere huid en daar voel je nauwelijks iets van. Sunita legt alles duidelijk uit en gaat secuur te werk. Ik ben ook erg tevreden over het resultaat en heb nog maar 3 behandelingen gehad. De Salon erg fijn en ruim opgezet met een apart zitgedeelte. Als ik geen oppas heb voor mijn zoontje dan mag hij altijd bij haar in de salon op de bank TV kijken terwijl ik de behandeling onderga. Voor mij een extra PLUS!

Fariba
een jaar geleden

Ik ben zeer tevreden over de laser behandeling, zag al na de eerste sessie goed resultaat en aanzienlijk minder haar, ben er erg blij mee.
Sunita is een hele lieve vrouw, behulpzaam, klantvriendelijk en een echte pro!

Ghazal
een jaar geleden

Sunita is erg lief & vriendelijk en super professioneel in haar vak! Ik voel me heel erg welkom en op mijn gemak bij haar en kan haar gerust alles vragen.
Heb de laser ontharingsbehandeling bij haar gedaan en ben daar erg tevreden mee, zag snel resultaat en was vrijwel pijnloos, een echte aanrader!

Macy
een jaar geleden

Heel tevreden met Sunita’s aanpak van mijn behandeling. Alles werd stap voor stap besproken. Zeker een aanrader :)

Fariba
2 jaar geleden

Een schone en professionele salon en Sunita is een lieve en kundige schoonheidsspecialiste. Ik kan haar zeker aanraden.

Priyanka
2 jaar geleden

Nu 2 maal geweest voor een Soprano behandeling hele gezicht. Hele fijne lieve dame die me erg op mijn gemak stelt. In het verleden een nare IPL ervaring gehad, zij wist me ook goed gerust te stellen dat de Soprano anders is. De behandelingen zelf zijn erg snel voorbij en pijnloos. Ze houdt ook rekening met gevoelige plekjes, maar slaat niets over. Ben heel blij dat ik bij haar salon terecht kan, en mijn reis vanuit utrecht is het helemaal waard!

Fatima zahid
2 jaar geleden

Ik heb nog nooit laser gedaan. Sunita was erg professioneel, behulpzaam en ondersteunend. Ze weet echt waar ze het over heeft en legt je alles uit. Ik ben erg blij met de behandeling.

Bedankt Sunita!

Bianca
2 jaar geleden

Heel tevreden over mijn laserbehandeling. Mooie salon met fijne sfeer. Sunita is een zeer vriendelijk, warm en open persoon en een bezoekje aan de Salon is dan ook altijd erg gezellig. Naast behandelingen zijn er ook fijne verzorgongsproducten en parfums te koop.

Jolanda
2 jaar geleden

Een super lieve vrouw, die weet wat ze doet!
Fijne huiselijke uitstraling in de zaak waar je je gelijk thuisvoelt.
Een echte aanrader!

Reactie plaatsen