Hoe tevreden bent u over de service bij Sunita beautycenter?

Bekijk resultaten
Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reacties

Naima
een maand geleden

Gister een massage gehad, heerlijk!! Erg kundige en vriendelijke vrouw. Volgende afspraak meteen geboekt. Een aanrader.

Anoniem
een maand geleden

Hele fijne massage behandeling gehad! Ik ben zeer tevreden.

Kimberley Rego
een maand geleden

Ik had eigenlijk in mijn hoofd... nou... een gezichtsbehandeling en klaar, maar het was zeker meer dan dat. Ik kwam helemaal tot ontspanning en werd super goed behandeld. Mijn gezicht straalt helemaal en glimt. Wat ben ik blij! Super aardige mevrouw.
Ps: kan niet wachten tot mijn volgende afspraak!

Chalissa
7 maanden geleden

Ik heb de microdermabrasie behandeling gedaan en ik ben zeer tevreden! Na de 1e behandeling al gelijk resultaat te zien. Er wordt heel zorgvuldig met mijn gevoelige huid omgegaan (waar ik normaal nooit iemand aan laat zitten). Ik word goed geholpen en goed geadviseerd. Super klantvriendelijk, gastgericht en betrouwbaar. Ik kom er elke week!

Shieneey. H
8 maanden geleden

Ik heb de microdermabrasie basis behandeling gehad, omdat ik veel acnelittekens op mn gezicht heb. Na de behandeling en het helingsproces merkte ik dat de littekens vervaagde.
Zeer tevreden, super mooie zaak en heel klantvriendelijk en professioneel

Prewina Sookhlall
8 maanden geleden

Van gezichtsbehandeling tot tandenbleken. Alle behandelingen ben ik zeer tevreden over en zou ik zeker weer hier laten doen.

Sandra
8 maanden geleden

Ik heb onlangs een Microdermabrasie basis behandeling gehad. Dit heeft mijn huid goed gedaan. Geen droge huid meer. Beautycenter ziet er netjes en schoon uit. Gastvrij en openhartig ontvangen. Ga zo door!

Ilham
8 maanden geleden

Ik heb laatst mijn gezicht laten reinigen en mijn wenkbrauwen geepileerd. Wat ben ik tevreden zeg mijn gezicht voelt zo goed aan en geen enkele onzuiverheden meer te zien. Mijn wenkbrauwen laat ik ook niey meer door iemand anders doen. Mevrouw zelf is ook heel aardig en geeft goed advies. Zeker aanrader

Reactie plaatsen