Hoe tevreden bent u over de service bij Sunita beautycenter?

Bekijk resultaten
Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reacties

Jolanda
3 maanden geleden

Een super lieve vrouw, die weet wat ze doet!
Fijne huiselijke uitstraling in de zaak waar je je gelijk thuisvoelt.
Een echte aanrader!

Gauri
3 maanden geleden

Ik zie al een verschil met een behandeling. Ik heb nu al 3 gehad en ben zeer tevreden! Sunita en haar dochters zijn echt lief en heel professioneel!

Grace
4 maanden geleden

Ik heb nu al 3 behandelingen gehad en zie al zeker resultaat. Ik vind het zo een fijne salon dat ik de laatste keer ook mijn dochter heb meegenomen voor een laserbehandeling van haar oksels. Ze vond het heel eng, maar moest toegeven dat ze er niks van heeft gevoeld. Nog een tevreden klant dus die niet kan wachten op haar volgende behandeling.

Mounia
4 maanden geleden

Sunita is een hele vriendelijke dame, met verstand van zaken. Sunita geeft een heldere uitleg over de laserbehandeling en ook tijdens het proces geeft ze stap voor stap aan wat ze aan het doen is. De behandeling zelf is pijnloos en na de behandeling heb ik ook geen vervelende huidreactie gehad. Enkele weken na de behandeling heb ik al duidelijk resultaat gezien.
Dit is voor mij de reden om bij Sunita onder behandeling te blijven. Hier reis ik graag 1,5uur voor. Een dame die verstand van zaken heeft, vriendelijk is en een goede behandeling geeft met goed resultaat!

Sharmila
4 maanden geleden

Heel fijne salon met zeer goede hygiëne maatregelen wat in deze tijd heel belangrijk is. Ik ga er met veel plezier heen, je wordt netjes ontvangen zeer gastvrij. Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar. Sunita en haar dochters zijn zeer professioneel en klantvriendelijk. Een echt aanrader voor het laseren!!

Ranita
4 maanden geleden

Zeer tevreden met mijn gezichtsbehandeling, Novital deluxe.
Inmiddels ben ik al een keer weer teruggeweest.
Vakkundig precies, zoals het hoort.

Lenne Stins
5 maanden geleden

Wat een fijne en professionele salon. Als behandeling heb ik hier gekregen het definitief ontharen en het apparaat (soprano-ice) wat ze hier voor gebruiken is echt geweldig. Het is pijnloos en echt effectief. Zo heb ik het nog nooit gehad. De eigenaresse en haar twee dochters zijn heel aardig en professioneel en ik voel mij heel erg op mij gemak.
Ik kan het echt aanraden!

S.
5 maanden geleden

Een paar dagen geleden mijn eerste laser behandeling gehad, namelijk voor mijn boven benen, onder benen en mijn oksels. Ik was altijd sceptisch over laseren en bang dat het pijn zou doen. Via mond op mond reclame en na het lezen van veel positieve reacties ben ik terecht gekomen bij Sunita Beauty Center.
Het enige waar ik spijt van heb is dat ik nooit eerder ben gekomen naar deze salon!!
Ik kreeg een warme ontvangst door eigenaresse Sunita en haar lieve dochters. Een erg leuke en fijne salon.
Ik ben erg professioneel behandeld.

Bij binnenkomst heb ik lekkere nootjes, bonbons en een appeltje aangeboden gekregen. Daarna heb ik een intake gesprek gehad en heb ik ook direct een intake formulier ingevuld. De prijzen zijn veel goedkopen vergeleken met andere klinieken die ik ook had opgezocht op Google.
Wat ik erg fijn vond is dat ze werken met handschoenen en mondkapjes, ik voelde me dus erg veilig en alles was ook heel hygienisch dat vidn ik ook belangrijk!

Wat ik ook goed vond is dat mijn benen vóór het laseren eerst ontsmet werden en daarna netjes afgetekend werden met een soort witte potlood.
Dit om te voorkomen dat er plekken overgeslagen worden of juist dubbel gelaserd worden.
Ik kreeg netjes een bril op ter bescherming voor mijn ogen. Wat mij echt verbaasde is dat de hele behandeling totaal geen pijn deed!! Waar ik dus bang voor was.
Ik voelde gewoon warmte maar gelukkig geen pijn.
Mijn benen duurde ongeveer 3 kwartier en mijn oksels maar 3 minuutjes!

Na de behandeling ben ik lekker ingesmeerd met aloe vera gel. Na de behandeling was ik ook bang voor na effecten en deze had ik ook verwacht, want dat leek mij logisch. Maar tot mijn verbazing had ik helemaal geen na effecten of irritaties. Zodra ik opstond na mijn behandeling voelde het gewoon alsof er niks was gedaan aan mijn benen en oksels! Dat vond ik erg fijn.
Bij het afrekenen heb ik ook wat heerlijke gezichts-en lichaams verzorgings producten en wat sieraden gekocht erbij gekocht, deze verkopen ze daar ook aan de balie.


Nu een paar dagen na mijn eerste behandeling, ik heb nog steeds geen irritaties gehad en ik merk nu al dat mijn haargroei minder snel is. Normaal moet ik om de dag scheren maar ik heb tot nu toe nog steeds niet geschoren omdat dat nog niet nodig is.

Middels deze uitgebreide review wil ik graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over Sunita Beauty Center en ik kom hier ook zeker terug.
Ik wil Sunita en haar dochters Shariena en Rawiena graag bedanken voor jullie tijd, klantvriendelijkheid, professionaliteit, hygiëne en nog veel meer om op te noemen!
Het is maar dat het maximale 5 sterren zijn, als het kon zou ik jullie een dikke 10 geven!
Mij hebben jullie zeker als vaste klant, tot de volgende keer!
Groetjes! ( Dame die haar autosleutels bij jullie was vergeten ;) )

Miranda
6 maanden geleden

Zeer tevreden ! Nu twee laser behandelingen gehad. Erg vriendelijke vrouw die goed luistert naar wat ze voor je kan betekenen

Ayse
6 maanden geleden

Eindelijk een schoonheidssalon waar ik me helemaal op mijn gemak voel! Sunita is heel professioneel in wat ze doet en daarnaast een hele aardige vrouw die je op je gemak stelt. De behandeling geeft na 1 x al duidelijk verschil. Dit is nu mijn go to place!

Reactie plaatsen